Huis te koop

285000€

3 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 11322267
Immoweb code : 11322267

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
153 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige, op te frissen rijwoning in Sint-Andries op wande…

Ontdek het potentieel van deze charmante woning gelegen in het hart van Sint-Andries, Brugge. Gelegen in een rustige straat langs de schilderachtige Vesten van Brugge en op slechts een korte wandeling van het historische centrum, biedt deze woning een unieke kans om jouw droomhuis te creëren.

Hoewel de woning wat liefdevolle aandacht en renovaties nodig heeft, biedt ze een solide basis met alle benodigdheden binnen handbereik. Met drie ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De westelijk gerichte tuin biedt een oase van rust en de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

Verder beschikt de woning over verwarming op aardgas en een ruime droge kelder, wat zorgt voor extra comfort en opslagruimte. Of je nu een ervaren renovator bent die op zoek is naar een nieuw project of een handige doe-het-zelver die zijn eigen stempel wil drukken, deze woning biedt eindeloze mogelijkheden.

Grijp deze kans om een ??stukje geschiedenis te herstellen en maak van deze woning jouw droomhuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging via: [email protected] of bel: 0474 33 05 19

Troeven
*Tal van mogelijkheden
*Ideale ligging
*Westelijk gerichte tuin
*3 ruime slaapkamers
*Wandelafstand van centrum Brugge


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (niet conform)
5) Renovatieverplichting: ja
6) Overstromingsrapport:
Perc…

Neem contact op