Huis te koop

1195000€

4 slaapkamers 309 vierkante meters

Immoweb code : 11377310
Immoweb code : 11377310

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
309 vierkante meters bewoonbare ruimte
1353 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifieke lichtrijke villa te Sint-Andries

Deze magnifieke gerenoveerde villa, gelegen op een ruim perceel van 1353m², belichaamt de perfecte harmonie tussen klassieke grandeur en moderne verfijning.
Het hoofdgebouw verwelkomt u met een overvloed aan natuurlijk licht, waar de benedenverdieping ruimte ademt en drie royale salons biedt, doordrenkt met natuurlijk licht, perfect voor het ontvangen van gasten of het creëren van een serene ontspanningsruimte. De hype geëquipeerde keuken, met zijn verfijnde afwerkingen, nodigt uit tot culinaire avonturen en biedt een plek waar gastronomische dromen werkelijkheid worden.

Boven presenteert de villa op heden een extra leefruimte, met twee ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer. Echter, de mogelijkheden zijn eindeloos, aangezien deze ruimte gemakkelijk kan worden omgetoverd tot twee of drie extra slaapkamers, waardoor er ruimte is voor groei en aanpassing aan uw levensstijl. Een knisperende open haard voegt een vleugje warmte en intimiteit toe aan de ambiance, waardoor elke avond een uitnodiging wordt om te ontspannen en tot rust te komen.

Het bijgebouw biedt veelzijdige mogelijkheden en is op heden ingericht als bureauruimte, maar beschikt ook over een eigen ruime badkamer met extra verdiep. Dit bijgebouw beschikt ook nog over een inpandige garage, en kan perfect dienst doen als ruimte voor vrij beroep of guesthouse.
Zowel binnen als buiten zijn beide gebouwen met zorg en aandacht voor detail gerenoveerd en herschilderd, waardoor ze stralen als nooit tevoren.
Het dome

Neem contact op