Huis te koop

415000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11410317
Immoweb code : 11410317

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
586 vierkante meters grond

Omschrijving

Zongerichte halfopen bebouwing met mooie tuin op rustige ...

Deze halfopen bebouwing, centraal, doch zeer rustig gelegen nabij alle winkels, biedt u de perfecte combinatie van comfort en ruimte. Gebouwd in 1987 en recent deels vernieuwd, waaronder nieuwe ramen, staat deze woning op een grondoppervlakte van 586m² en heeft veel te bieden.
Gelijkvloers: Ruime inkomhal met gastentoilet, groot bureel dat ook als slaapkamer gebruikt kan worden, een leefruimte/eetplaats met toegang tot de veranda, en een open keuken voorzien van alle nodige toestellen en voldoende werkruimte, inclusief plaats voor een eettafel. Tussen de keuken en de leefruimte staat een mooie speksteenkachel die niet alleen voor een gezellige warmte zorgt, maar waarop ook gekookt kan worden. Daarnaast is er een douchekamer en een ruime garage met automatische sectionele poort en voldoende opslagruimte.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer met toilet, bad en lavabo. De woning beschikt verder over een ruime oprit met plaats voor wagens en fietsen. De grote, zonnige tuin met zij-ingang is ideaal voor bio-tuinieren, aangezien er nooit pesticiden zijn gebruikt. De veranda biedt uitzicht op de tuin en is de perfecte plek om te ontspannen.
Momenteel heeft de woning een energielabel E, maar met een betrekkelijk kleine aanpassing, zoals het installeren van centrale verwarming, kan dit label verbeterd worden naar een C label, (score van 222) meer info ter plaatse.
Deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op