Huis te koop

489000€

7 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11377400
Immoweb code : 11377400

Overzicht

7 slaapkamers
2 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Opgefriste eigendom met 7 slaapkamers en buitenkoer te Mole…

Ontdek deze prachtig opgefriste stadswoning in het hart van Molenbeek, klaar om direct in te trekken. Met een bewoonbaar oppervlakte van ongeveer 240m² op een perceel van 67m², verdeeld over maar liefst 5 niveaus, biedt deze woning een unieke leefruimte.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers word je verwelkomd door een ruime inkomhal, een gezellige salon en een splinternieuwe keuken, voorzien van een gasaansluiting en met een charmante buitenkoer.

De eerste verdieping herbergt twee volwaardige ruime slaapkamers, waarvan één met ensuite douchekamer en toilet. Op zowel de tweede als de derde verdieping bevinden zich eveneens twee ruime slaapkamers per niveau.

Op de vierde verdieping vind je nog een extra slaapkamer en een tweede uitgeruste keuken. Via de nachthal op deze verdieping heb je toegang tot de zolderverdieping, die extra mogelijkheden biedt.

Daarnaast zijn er twee tussenverdiepingen met telkens een badkamer voorzien van ligbad/douche, lavabomeubel en toilet.

Divers: conformiteitsattest voor de elektriciteit bij akte, EPC rapport in aanvraag, dubbele beglazing in houten raamprofiel, vloeren in parket en tegel, centrale verwarming op stookolie(bovengronds 2500l)& installatie van Budurus (25 jaar oud), 1 gasmeter, 1 watermeter, 4 elektriciteitsmeters ,recente dakisolatie (roofing en deels zadeldak (2023) en isolatie van de achtergevel, opgefriste voorgevel (2023), stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag(aangekocht als opbrengsteigendom), Onroerende voorheffing €1…

Neem contact op