Huis te koop

* 235000€

3 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11315650
Immoweb code : 11315650
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
95 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te moderniseren woning te Sint-Katelijne-Waver

Te moderniseren gezinswoning met 3 (mogelijk 4!) slaapkamers, uiterst gunstig gelegen in het dorpscentrum 'Elzestraat' te Sint-Katelijne-Waver.

Deze gezellige woning werd steeds met de grootste zorg onderhouden en biedt mits opfrissing een ideale thuis. Via de inkomhal betreden we de woning om vervolgens een verrassend ruime woonkamer met aansluitend keuken te bereiken. Achteraan de woning is er een badkamer met ligbad en een praktische bergruimte. Op de eerste verdieping zijn er heden 2 ruime slaapkamers. De zolderverdieping is bereikbaar via vaste trap en kan eenvoudig omgevormd worden tot 1 of 2 extra kamers. Achteraan de woning is het heerlijk vertoeven in een aangename, perfect west georiënteerde tuin.

Belangrijke troef:het dak is recent vernieuwd, inclusief bijkomende isolatie.

De woning is absoluut gunstig gelegen in een landelijke dorpskern, op wandelafstand van scholen en winkels. Vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd dankzij de centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen. Belangrijke invalswegen, fietsostrade, openbaar vervoer en treinstation zijn allen op een boogscheut te bereiken.

Kom de troeven van deze woning ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]

Neem contact op