Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11322701
Immoweb code : 11322701

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
1165 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te renoveren woning op A-locatie te Sint-Katelijne-Waver

Landelijke woning op een ware A-locatie te Sint-Katelijne-Waver.

Deze gezellige te renoveren woning, op een perceel van 1165 m², werd steeds met de grootste zorg onderhouden en biedt diverse mogelijkheden. Een aangename woonkamer met aansluitend keuken bieden een ideale thuis om mensen te ontvangen. Grote raampartijen zorgen voor heel wat lichtinval en tevens een prachtig zicht op omliggende weilanden en groen. De woning is praktisch ingedeeld en beschikt over 3 ruime slaapkamers, een badkamer, een apart gastentoilet. Voldoende parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij de inpandige garage en ruime oprit. Stockageruimte is voorzien in verscheidene bergruimtes en een ruime kelder. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u vande aangename tuin genieten, perfect oost georiënteerd.

Absolute A-locatie in een rustige, groene omgeving, doch op wandel-/fietsafstand van het dorpscentrum met scholen, winkels, sport- en ontspanningsmogelijkheden. Centraal gelegen tussen Brussel en Antwerpen, vlot bereikbaar via openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

Kom de troeven van deze knappe woning ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]
Mits renovatie een absolute parel ! Renovatieplicht EPC: binnen 5 jaar na aankoop = verplichte renovatie tot label D of beter.

Neem contact op