Huis te koop

569000€

7 slaapkamers 407 vierkante meters

Immoweb code : 11327079
Immoweb code : 11327079

Overzicht

7 slaapkamers
2 badkamers
407 vierkante meters bewoonbare ruimte
770 vierkante meters grond

Omschrijving

Combi nieuwbouw met deels te renoveren woonst

Dit uniek pand bestaat enerzijds uit een nieuwbouw woning en anderzijds uit een verder te renoveren gedeelte. Momenteel staat dit geheel gekend als een woning met zorgfunctie maar kan evengoed dienen als een woning met handel, kantoor, dienstencentrum etc. Maw een multifunctioneel gebouw met legio mogelijkheden!
De nieuwbouw (2023) met een bruikbaar netto oppervlak van 216m² is voorzien van de modernste technieken qua vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen en ventilatiesysteem D met een verwacht EPB <30 (mogelijks vrijstelling van onroerende voorheffing voor 5 jaar). De gelijkvloers bestaat uit een ruime living met zithoek & open keuken van wel liefst 75m² met zicht op de tuin & achterliggende velden. Bovenaan vinden we 4 kamers, nachthal en toilet. Ook een verplichte regenwaterput van 10.000l & sceptische put is aanwezig. De verdere afwerking is voorzien door de kopers waarbij de keuze van materialen nog volledig vrij is!
Aan de linkerkant zien we de oorspronkelijke woonst met authentiek karakter (hoge plafonds, rozetten en vloer) met 161m² netto opp. De gelijkvloers bestaat uit een brede inkomhal, een lichtrijke leefruimte, keuken, badkamer en berging. Op de 1ste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers van resp 23m² en 16m². Er werd in 2022 een volledig nieuw dak gelegd met velux ramen waardoor nog 2 extra slaapkamers onder het zadeldak kunnen gecreëerd worden.
Rustig gelegen in een doodlopende straat.

Neem contact op