Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11363732
Immoweb code : 11363732

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
355 vierkante meters grond

Omschrijving

Goedgelegen half open bebouwing met tuin

Het huis uit 1954 straalt karakter uit, biedt een solide constructie en is op zoek naar de persoonlijke toets van een nieuwe eigenaar. De woning is bijzonder goed gelegen ( dicht bij oprit E19, R6, kliniek, station, bushalte , scholen, winkels, Mechelen, Duffel, Lier, ..°
Via een leuke voortuin komt u in een lichte en ruime hall met daarbij een vestiaire en opbergruimte. De gang gaat dan rechtstreeks door naar de keuken en geeft ook toegang tot een grote kelder, die in 3 delen verdeeld is.
Bij het betreden van de ruime living valt direct het natuurlijke licht op door de grote raampartijen langs 3 zijden. In de living staat een gezellige pelletkachel.
De woning beschikt op de eerste verdieping over 2 royale slaapkamers en een kleinere slaapkamer .U vindt er ook een badkamer met douche en toilet, wat zorgt voor ultiem comfort en gemak. Daarnaast is er een gastentoilet op het gelijkvloers.
Via een vaste trap gaat u naar de zolder met een grote velux . Hier kan U makkelijk een vierde slaapkamer of bureel van maken.
De keuken biedt een mooi uitzicht op een breed terras met planten en kruidenbak , waarachter een groene tuin . De afgesloten tuin is zuidgericht en is rustig gelegen. Aan het einde van de zijoprit van 22 meter, heeft u de garage. Daar achter is er een berghok en een ruim tuinhuis. De woning heeft dus voldoende parkeerruimte en opslagruimte. Mailadres= [email protected] Tel: 0468280033

Neem contact op