Huis te koop

379000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11396398
Immoweb code : 11396398

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
160 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige instapklare rijwoning met 3 slaapkamers

Verkocht onder voorwaarde. Deze volledig gerenoveerde en instapklare rijwoning, gelegen op de grens tussen Sint-Katelijne-Waver en Mechelen, is een ware parel op de vastgoedmarkt. De woning biedt een uitstekende ligging, niet ver van het centrum van Mechelen en met goede verbindingen naar de E19 autosnelweg, wat zorgt voor een ideale balans tussen stedelijke voorzieningen en rustige woonomgeving.
Bij binnenkomst via de inkomhal wordt u verwelkomd in een ruime en lichte woonkamer die perfect is voor leuke momenten met familie en vrienden. Aansluitend vindt u een volledig ingerichte en moderne keuken, ideaal voor kookliefhebbers. Achteraan de woning bevindt zich een gezellige veranda die extra leefruimte biedt en uitkijkt op de oostelijk georiënteerde tuin, een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de ochtendzon. Verder treft u op het gelijkvloers een mooie badkamer en een praktische wasplaats aan.
De renovatiewerken in deze woning zijn met zorg en smaakvol uitgevoerd, wat resulteert in een stijlvolle en instapklare woning. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime en lichte slaapkamers die voldoende opbergruimte bieden. De derde slaapkamer, gelegen op de tweede verdieping, is eveneens ruim en kan dienen als hoofdslaapkamer, kinderkamer of kantoorruimte. Deze slaapkamers zijn allemaal uitgerust met airco.
De woning is eveneens toegankelijk via een garage, gelegen in een zijstraat, en biedt ook toegang via de tuin. Deze woning is ideaal voor wie op zoek is

Neem contact op