Huis te koop

569000€

6 slaapkamers 407 vierkante meters

Immoweb code : 11412658
Immoweb code : 11412658

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
407 vierkante meters bewoonbare ruimte
770 vierkante meters grond

Omschrijving

Deels nieuwbouw en deels te renoveren woning in Sint-Katelij

Dit uitzonderlijk vastgoed bestaat uit enerzijds een af te werken nieuwbouwgedeelte en anderzijds een verder te renoveren bestaand gedeelte.
Samen geeft dit en zeer ruime woning met diverse mogelijkheden.
In het nieuwbouwgedeelte (2023) met maar liefst 216m² bewoonbare oppervlakte, werden technieken voorzien om naar EPB30 te werken, oa. vloerverwarming, wamte pomp, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.
De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een woonkamer (75m²) met zithoek en open keuken met mooi uitzicht op de tuin en weilanden. Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, 4 slaapkamers en een toilet. De afwerking dient te gebeuren door de nieuwe eigenaar.
Links hebben we de authentieke woning met mooie elementen met 161m² bewoonbare oppervlakte.
Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een inkomhal, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een Berging. Op de eerste verdieping vinden we 2 slks en op de tweede verdieping is er een mogelijkheid om nog 2 slaapkamers in te richten.

De nabijheid van verschillende belangrijke invalswegen in combinatie met een doodlopende straat, maakt dat dit huis een ideale locatie heeft.

EPC 492 kWh/m²j - EPB-advies afwerking renovatie E27 - Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Opgegeven oppervlakten zijn indicatief

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw

Neem contact op