Huis te koop

549000€

2 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 11177966
Immoweb code : 11177966

Overzicht

2 slaapkamers
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
1803 vierkante meters grond

Omschrijving

INSTAPKLARE woning met schuur

Een INSTAPKLARE woning met bijhorende SCHUUR van ca. 55m², op een perceel van ca 1803m², gelegen in een groene omgeving met wijds zicht zonder inkijk.
De woning betreed je via een ruime inkomhal met vestiaire en heeft toegang tot een zeer lichtrijke leefruimte. Grote raampartijen zowel voor- als achteraan de woning zorgen voor een mooie doorzon.
Alles tot in de puntjes perfect afgewerkt, open keuken met bijhorende toestellen. Een extra kamer die kan dienstdoen als bureau en/of berging. Achteraan de woonst bevindt zich nog een was- en droogkamer en een apart gastentoilet.
Op de verdieping zijn twee mooie slaapkamers voorzien. Een derde kamer doet dienst als dressing en badkamer die is uitgerust met een mooie ruime douche, lavabo en een apart toilet. Vanuit de badkamer hebt u een prachtig zicht op het groene landschap.
Deze woonst heeft een mooie tuin, VOLLEDIG OMHEIND en voorzien van een zeer ruim terras, verder vindt u nog een SCHUILSTAL met bijhorende PADDOCK.
Centraal gelegen op het perceel bevindt zich nog een stuk BOUWGROND hierdoor is er een mogelijkheid om een mooie STAL, POOLHOUSE of SERRE op te bouwen. Ook het bouwen van een ZORGWOONST is toegestaan. (meldingsplicht door koper)
Naast de woning bevindt zich een SCHUUR, te betreden via de tuin of via een dubbele poort aan de voorgevel. Kortom deze woning en polyvalente schuur bieden u tal van mogelijkheden!

Benieuwd wat er nog meer achter deze gevel schuilt? Contacteer ons gerust voor een bezoek!

Neem contact op