Huis te koop

498000€

4 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 11318550
Immoweb code : 11318550

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
979 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Woning met 3 slpks te Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Perfect instapklare gezinswoning, gelegen op een ware A-locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, een rustige & residentiële straat op wandelafstand van het landelijke dorpscentrum met scholen, winkels en openbaar vervoer.

Deze woning werd steeds met de grootste zorg onderhouden en in verschillende fase gemoderniseerd en geoptimaliseerd. De woning verkreeg een gunstig EPC, o.a. dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen. De lichtrijke leefruimte met aansluitend leefkeuken en zithoek / veranda zorgen voor een ideale thuis om mensen te ontvangen. Een vlotte toegankelijkheid is gegarandeerd met een slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers. De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers, een berging en een apart toilet. Deoprit en inpandige garage bieden voldoende parkeergelegenheid. Verscheidene bergruimtes en een werkhuis buiten geven de kans om voldoende te stockeren en/of de gelegenheid een hobbyruimte in te richten. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, zal de aangename, aangelegde tuin met perfecte zuid-oriëntatie de geest verruimen.

De woning is absoluut gunstig gelegen in een rustige omgeving, op een boogscheut van het dorpscentrum met scholen en winkels.
Kom de troeven van deze woonst ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]

Neem contact op