Huis te koop

319000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11256595
Immoweb code : 11256595

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
411 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Mooi gelegen woning met veel potentieel!
Doe een bod vanaf 319 000 EUR

Deze woning, aangeboden door Century21 ATG, bevindt zich op een perceel van 4a11ca en is ideaal gelegen in de directe nabijheid van het treinstation, handelaars, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer.

De woning biedt tal van mogelijkheden, waaronder een ruime zolderruimte van 65m² die het mogelijk maakt om extra kamers te voorzien. Daarnaast zijn er verschillende externe parkeerplaatsen beschikbaar, ideaal voor wie zijn praktijk met woning wil combineren.

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, een lichtrijke living met directe toegang tot het terras en de tuin, een eetplaats, keuken met eveneens directe toegang tot de tuin, en 2slaapkamers. Aan de andere kant bevindt zich een derde slaapkamer, badkamer, toilet en trap naar de kelder. Een aparte garage en toegang tot de grote zolderruimte maken het geheel compleet.

De zoldervloer is geïsoleerd en bijna alle ramen zijn vernieuwd. Overstappen van mazoutverwarming naar een gascondensatieketel zou de EPC-score verder doen dalen.

Troeven van deze woning zijn de zeer vlotte bereikbaarheid (via de autosnelweg E40 en het treinstation Ternat), de vele mogelijkheden die het pand biedt, en de mooie tuin.

Interesse in deze aanbieding? Neem contact met ons op via 02 513 13 13 of stuur een e-mail naar info21.be. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een bezichtiging te regelen.

Neem contact op