Huis te koop

229500€

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 11404066
Immoweb code : 11404066

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning op strategische locatie te Sint-Kruis

Ontdek het ultieme woongenot van dit woonproject langs het Acaciapad te Sint-Kruis, bestaande uit 23 recent gerenoveerde units. Het woonpark laat zich kenmerken door haar sereniteit en strategische ligging en strekt zich uit over een perceel van maar liefst 4000 m². Tevens wordt u er verwelkomd door een prachtig aangelegde groene omgeving met wandelpaden.

Alle units beschikken over 1 slaapkamer en 1 badkamer bestaande uit een inloopdouche, enkele lavabo met spiegelkast, zwart kraanwerk (Van Marcke) en hangtoilet (Geberit). De keuken is telkens uitgerust met een vaatwas, oven, microgolf, vitrokeramische kookplaat en frigo met diepvriesvak, allen van het merk Whirpool. Ook beschikken de woningen elk over een privéterras en hebben de meeste woningen toegang tot een deel van de gemeenschappelijke tuin. Verder zijn de woningen voorzien van 8 zonnepanelen, een warmtepomp en airconditioning en beschikken ze over een EPC-label A.

Het woonproject is gelegen op een zeer toegankelijke locatie in Sint-Kruis, in de nabijheid van diverse faciliteiten (scholen, winkels, etc). Tevens is er een vlotte verbinding richting Brugge Centrum, Assebroek, Sijsele en diverse in- en uitvalswegen.
 
Bent u op zoek naar een zorgeloze investering of een nieuwe thuis en heeft u interesse in één van deze 23 units? Neem dan contact op met ons via 0484924437 of [email protected].

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op