Huis te koop

599000€

4 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 11056085
Immoweb code : 11056085

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
622 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige villa met 4 slaapkamers en verzorgde tuin

Prachtige woning gelegen in een rustige woonwijk . Op wandelafstand liggen verscheidene winkels, een school en het openbaar vervoer.
Indeling
Deze open bebouwing werd gebouwd in  2019  met  kwaliteitsvolle materialen . Via de inkomhal met opbergruimte heeft u via de dubbele deur toegang tot de woonkamer. Hier kan u genieten van het uitzicht naar de tuin en sta je in verbinding met de open keuken. De keuken beschikt over een kookeiland. De keukentoestellen (dampkap, microgolfoven, koelkast, vaatwasser en oven) zijn van het  merk AEG . Er is toegang tot een praktische bergruimte en naar de wasplaats waar je ook rechtstreeks naar buiten kan.

Op het gelijkvloers is er verder nog een apart toilet in de inkomhal. Zowel via de keuken (schuiframen) als via de woonkamer (dubbele raamdeuren) heb je toegang tot de  aangelegde tuin met terras . Boven zijn er 3 slaapkamers, een apart toilet + badkamer met een dubbele wastafel,  regendouche  en  losstaand ligbad.  Op de zolderverdieping bevindt zich de laatste ruime slaapkamer, toilet + berging.

In de tuin is er nog een  tweede terras  aan de mancave. Hieraan is een overdekking aanwezig waar je een gezellig ontspanningshoekje kan maken.
Troeven


4 slaapkamers
Grondoppervlakte: 622 m²
3 aparte toiletten
Regenwaterput 10.000L
rolluiken + zonnescreen


Geïnteresseerd? Contacteer ons via  [email protected]  of 09/223.11.77.

Neem contact op