Huis te koop

185000€

3 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 11410298
Immoweb code : 11410298

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
500 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren rijwoning te koop in het landelijke Watervliet

Droom je van een wonen in een rustige, landelijke omgeving met de mogelijkheid om een woning helemaal naar jouw smaak te renoveren? Deze woning gelegen in het landelijke Watervliet biedt je die kans. Gelegen op een ruim perceel van 500 m² biedt deze woning volop potentieel en ruimte.

De indeling van de woning ziet er als volgt uit: inkomhal, woonkamer, keuken, functionele berging, ruime veranda en badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Bij het bovenkomen van de trap kom je in een ruime tussenhal die diverse mogelijkheden biedt, daarnaast zijn er drie slaapkamers en is er een toegang tot een zolderruimte. Daarnaast beschikt men over een ruime tuin met dito tuinberging.

Achteraan het perceel bevinden zich twee garages die bereikbaar zijn via een private toegangsweg langs de achterkant van de woning. Diet biedt extra gemak en veiligheid voor het stallen van auto's of als extra opslagruimte.

Deze woning is ideaal voor doe-het-zelvers die een project niet schuwen en hun droomhuis willen creëren in een landelijke setting. Kom snel langs voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en mogelijkheden van deze woning.

Had u graag meer informatie of een rondleiding gehad in dit pand? Aarzel dan niet om ons te contacteren op 09 395 05 40 of [email protected]

Renovatieplicht: ja

Neem contact op