Huis te koop

4 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 10712379
Immoweb code : 10712379

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
1356 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne gezinswoning met 4 slaapkamers op zongericht perceel

< COMPROMIS IN OPMAAK< Deze moderne gezinswoning kan men terugvinden in het landelijke Zonnegem, deelgemeente van Sint-Lievens-Houtem. Deze woning is uiterst goed gelegen tegenover invalswegen.

Bij het binnenkomen in de woning komen we in de ruime inkomhal met gastentoilet. De inkomhal geeft toegang tot de bureauruimte en de woonkamer. De woon- en eetkamer is uiterst ruim en genieten van enorm veel zonlicht door de grote raampartijen. De gelijkvloers verdieping werd voorzien van een natuursteenvloer. Aansluitend kan men de keuken terugvinden die voorzien is van alle hedendaagse toestellen. Verder is er op het gelijkvloers nog een ruime berging met de toegang naar de kelder.

Op de eerste verdieping kan men 4 slaapkamers terugvinden, een dressing en ruime badkamer die voorzien is van dubbele wastafel, ligbad en douchecabine.

De tuin die volledig omheind is, is voorzien van brede toegangspoort aan de zijkant van de woning die toegang geeft tot de carport en het tuinhuis. Er is een ruim zonneterras waar het ideaal vertoeven is met het prachtige vergezicht. Als laatste werd deze woning voorzien van zonnepanelen. Overname zonnepanelen met groenstroomcertificaten wordt bij de verkoopprijs gerekend (10.000,00 euro)

Heeft deze moderne en tijdloze gezinswoning jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op 0474/87 90 71


1) Stedenbouwkundige bestemming WgLk: Woongebied met landelijke karakter
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: n…

Neem contact op