Huis te koop

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 10718302
Immoweb code : 10718302

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
915 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG!

COMPROMIS IN OPMAAK In Sint-Lievens-Houtem op een centrale ligging kan men deze stevig gebouwde halfopen bebouwing terugvinden. Deze woning werd reeds voorzien van recente dubbele beglazing en een vernieuwd dak. Bij het binnenkomen in de woning komen we in de centrale inkomhal die toegang geeft tot de woonkamer en de eerste verdieping. De woonkamer die enorm lichtrijk is door de vele raampartijen is ruim en heeft zicht op de tuin. Aansluitend kan men de ruime keuken terugvinden en de badkamer. Als laatste is er nog de toegang tot de ruime inpandige garage met automatische poort.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een 3de kleinere slaapkamer. Als laatste beschikt deze woning nog over een droge kelder en een zolderruimte die te bereiken is vanuit de garage. Een extra grote troef is de mooie ruime tuin die enorm veel mogelijkheden biedt voor jong en oud en heeft een aparte toegang langs de achterzijde.

Kortom heeft deze woning met vele troeven jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op 0474/87 90 71

Troeven
* Dubbele beglazing
* Vernieuwd dak
* 3 slaapkamers
* Ruim perceel


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja, niet conform
5) Renovatieverplichting: In aanvraag
6) Overstromingsrapport:

Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd
Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming ge…

Neem contact op