Huis te koop

599000€

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11350247
Immoweb code : 11350247

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
1070 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning met zwembad te Sint-Lievens-Houtem

Deze recent, energiezuinige woning bevindt zich in Bavegem, deelgemeente van Sint-Lievens-Houtem met een wijds zicht over bos en natuur. Deze woning werd uiterst goed uitgerust met zonnepanelen, zwembad (verwarmd met warmtepomp) en domotica systeem. De inkomhal geeft ons toegang tot enerzijds de volledig uitgeruste keuken met zicht op te tuin en anderzijds de woonkamer. De woonkamer heeft een gezellige gashaard met een directe toegang naar de bureauruimte. Het gelijkvloers beschikt verder nog over een koele berging, gastentoilet en extra wasplaats/berging.
Via de centrale traphal komen we op de eerste verdieping welke toegang geeft tot 2 volwaardige slaapkamers, een ruime badkamer en douchekamer met toilet.
Op de 2de verdieping kan men nog de masterbedroom met dressing terugvinden.
Als extra troef heeft deze woning een prachtige, ruime tuin met (deels overdekt) terras waar u op elk moment van de dag van de zon kunt genieten. Daarnaast is er een pool house met verwarmd zwembad door middel van een warmtepomp.
Als laatste heeft deze woning nog een ruime garage (40m²) met carport. Altijd gedroomd van een prachtige halfopen bebouwing met zwembad en zicht op de velden? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor het inplannen van een bezoek op 0474/87 90 71
.

Troeven
* Zwembad 8m x 3m
* 3 slaapkamers
* Zonnepanelen (18 stuks)
* Domoticasysteem


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuring…

Neem contact op