Huis te koop

1550000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11046833
Immoweb code : 11046833

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
1442 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelsgebouw op toplocatie

Ontdek dit unieke, statige gebouw, gelegen in het bruisende hart van Sint-Martens-Latem. Dit veelzijdige pand omvat niet alleen een ruim handelsgelijkvloers, maar ook een comfortabel appartement, een grote Zuid-gerichte tuin en een handige parkeervoorziening recht voor het gebouw.

Het handelsgelijkvloers biedt een uitnodigende en ruime commerciële ruimte voor ondernemers. Met een grote etalage en een centrale ligging in een levendige straat, kunt u rekenen op een constante stroom van potentiële klanten. Momenteel is deze handelsvloer verhuurd aan befaamde galerij.

Het bovenliggende appartement biedt een rustig en gezellige plek met alle comfort. Met een goed doordachte indelingen, moderne voorzieningen en veel natuurlijk licht is dit de ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. Geniet van het uitzicht op de levendige omgeving vanaf het balkon, terwijl u toch uw privacy behoudt.

De grote tuin is een ware oase van rust in het hart van Sint-Martens-Latem. Hier kunt u genieten van een moment van ontspanning, tuinieren of gezellig samenzijn met vrienden en familie. Op heden een heel ruime vergunde parking.

Voor uw gemak en dat van uw klanten is er een handige parkeervoorziening recht voor het gebouw. Dit zorgt voor een moeiteloze toegang tot uw handelszaak en vergemakkelijkt de bereikbaarheid voor bezoekers.

Bovendien is de ligging van dit pand een groot pluspunt. Sint-Martens-Latem staat bekend om zijn bruisende sfeer, kunstgalerijen, gezellige restaurants en boetiek

Neem contact op