Huis te koop

339000€

4 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 10849488
Immoweb code : 10849488

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
156 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

IN OPTIE!

Ben je op zoek naar een prachtig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in het centrum van Sint-Niklaas, maar die toch rustig gelegen is? Lees dan snel verder.

De uitstekende ligging op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, de goede verbinding met invalswegen naar centrum/N70/E17/E34 en de 4 slaapkamers omvatten slechts enkele van de sterke punten. Bekijk ook zeker de conforme elektriciteit en de uitstekende EPC-score (177 kWh/m²).

Indeling:
GLV: Je komt binnen in deze woning via de inkomhal voorzien van een aparte bergruimte de mogelijkheid om een fiets, schoenkast of vestiaire te plaatsen.
Via de inkomhal betreden we de woonkamer die is afgewerkt met een keramische hoogwaardige tegel.
Deze woonkamer is voorzien van een open keuken met een inductiekookplaat, een vaatwasser, een dampkap.
Als extra troef biedt de lichtstraat zeer veel natuurlijke lichtinval.
Tevens is achterliggend een bergruimte met gastentoilet en wastafel in meubel.
De achterdeur brengt ons naar de zonnige tuin met terras, waar het heerlijk vertoeven is op een zonnige dag. (aansluiting water en elektriciteit)
1steV: Via de vaste trap komen we op de eerste verdieping met een luxueuze badkamer voorzien van een ligbad, toilet en wastafel in meubel. 2 slaapkamers met de aansluiting voor tv en internet.
2deV: Op het tweede verdiep zijn er 2 slaapkamers met veluxramen waarbij één kamer voorzien is van een extra zolderkamer en een moderne badkamer met douche!

Troeven:
- Goede EPC-score (177

Neem contact op