Huis te koop

347000€

2 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11087966
Immoweb code : 11087966

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
329 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde instapklare woning

Kwaliteitsvolle gerenoveerde halfopen bebouwing die in 2020 werd uitgebreid met een nieuw uitgeruste keuken, ontbijthoek en functionele berging met plaats voor wasmachine, droogkast en extra diepvries.

In de inkomhal vind je het eerste toilet van de woning en een ingebouwde schoenenkast.
De gezellige woonkamer met aansluitend de eetkamer kijken uit op de zuid-gerichte tuin met tuinhuis. Door de zes raampartijen is er veel natuurlijke lichtinval in de leefruimte en de keuken.
Op de eerste verdieping komen we bij de kinderkamer en de master bedroom met ingebouwde dressing. Achter het bed vinden we het tweede gedeelte van de dressing met handige schoenen - en opbergkasten.
De badkamer is uitgerust met een tweede toilet en een praktische douche. Door het dakraam heb je voldoende natuurlijk licht en verluchting in de badkamer.
Via de vaste trap kan je naar de zolderkamer. Deze kan nog verder afgewerkt worden tot een volwaardige derde kamer.
De volledige grondoppervlakte is omheind en beschikt over een geautomatiseerde poort om het terrein te betreden. Dit maakt het terrein hond -en kindvriendelijk.

Deze woning is gelegen op 5 minuten van het centrum van Sint-Niklaas, en op 2 minuten van recreatiedomein De Ster. Met de auto ben je op 10 minuten in centrum Beveren, 15minuten op de E34 en E17.

Neem contact op