Huis te koop

280000€

2 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 11151064
Immoweb code : 11151064

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
178 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met garage in centrum Sint-Niklaas

Op zoek naar een huis met tuin èn garage in centrum Sint-Niklaas? Lees snel verder!
De benedenverdieping van deze woning werd al gerenoveerd, alsook hebben alle ramen reeds HR-beglazing.

We betreden de woning via de inkomhal die uitgeeft op de woonkamer en trap naar boven. De leefruimte beschikt over veel lichtinval, wat zorgt voor een open en ruim gevoel.
Aan de leefruimte grenst de moderne en ruime keuken. Deze beschikt over alle toestellen. Er is ook nog een praktische berging en een bezoekers toilet aanwezig.

Op de bovenverdieping vinden we de badkamer, 2 slaapkamers en een extra kamer terug, die kan dienen als bureau of slaapkamer. Bovendien is er nog een grote zolder aanwezig.

Langs de keuken komen we in de terrastuin terecht. Deze werd recent opnieuw aangelegd en is onderhoudsvriendelijk ingericht met tegels en plantenbakken. Er is ook een afdak voorzien waar u uw vuilbakken, tuinspullen en gereedschap kan stockeren. De garage is te bereiken via een zijstraat en bevindt zich aan de achterkant van het perceel. Deze garage zorgt niet alleen voor handige parkeergelegenheid maar ook voor extra opslagruimte.

Deze woning is niet alleen geschikt voor wie op zoek is naar een aangenaam thuis in Sint-Niklaas, maar ook voor investeerders die de potentie van stadscentrumvastgoed erkennen. Met de nabijheid van scholen, winkels, restaurants en openbaar vervoer is het een uiterst praktische en comfortabele keuze (mobiscore 9/10). voor meer info

Neem contact op