Huis te koop

314000€

4 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11240787
Immoweb code : 11240787

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
317 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met vier slaapkamers en ruime tuin te Sint-Niklaas
Welkom bij deze prachtige woning gelegen in de rustige buurt, in het hart van Sint-Niklaas. Deze ruime woning biedt een perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en potentieel, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een warme thuis. Vier Slaapkamers Deze woning beschikt over vier lichte en luchtige slaapkamers, perfect voor gezinsleven of gastenverblijven Grote Tuin Geniet van de buitenlucht en ontspanning ruime tuin. Ideaal voor familiebijeenkomsten, barbecues en rustige momenten Met een lichte opfrissing kun je deze woning naar eigen smaak en stijl transformeren, waardoor het een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt Grondoppervlakte 317m²: Met een royaal perceeloppervlak biedt deze woning voldoende ruimte voor allerlei activiteiten.
Gelegen in een rustige en groene buurt van Sint-Niklaas, biedt de Hazewindstraat een ideale omgeving voor gezinnen. Nabijheid tot scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatieve voorzieningen maken dit een perfecte locatie om te wonen.
Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning in de Hazewindstraat, Sint-Niklaas. Plan snel online uw bezoek in!

Exclusief te koop aangeboden via de Oximo online verkoopsprocedure. Voor registratie en aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden zie www.oximo.be.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op