Huis te koop

449000€

5 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11251030
Immoweb code : 11251030

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
216 vierkante meters grond

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERDE HOB MET 5 SLPK

Welkom thuis in het bruisende hart van Sint-Niklaas, waar deze volledig energetisch gerenoveerde halfopen woning op je wacht. Met 5 ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer, biedt deze woning voldoende ruimte voor jou en je gezin. Het perceel van 216 vierkante meter garandeert privacy en de 185 vierkante meter bewoonbare vloeroppervlakte geeft je de vrijheid om te leven, werken en ontspannen. De 2de badkamer op het verdiep beschikt over alle moderne comfort.

Deze woning is niet alleen ruim, maar ook zeer energiezuinig. Met vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur. De elektriciteit is volledig conform, en dankzij de hoogrendementsbeglazing en het ventilatiesysteem type D ben je verzekerd van een duurzame en gezonde leefomgeving. Er zijn ook géén asbestmaterialen in de woonst.

De industriële trap en de open keuken in industriële sfeer met modern comfort geven de woning een eigentijdse uitstraling. Zonnepanelen zorgen voor een groene toets en het toffe tuintje biedt een oase van rust in het centrum van de stad. Er is tevens een handig poortje langs de zijkant! Mis deze unieke kans niet en maak van deze woning jouw droomhuis! Bel ons voor een afspraak op het telefoonnummer: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!

Neem contact op