Huis te koop

140000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11262927
Immoweb code : 11262927

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Unieke kans: Tijdloze woning met renovatiepotentieel in het

Grijp de perfecte gelegenheid voor jonge starters om een woning te bemachtigen in het kloppende hart van de stad, waar renovatie de sleutel is tot een droomhuis. De gevel straalt tijdloosheid uit, terwijl het interieur met authentieke details een inspirerend canvas biedt voor creatieve renovatie-ideeën.

Transformeer de ruime woonkamer en keuken tot moderne leefruimtes, waarbij de aanwezige authentieke elementen een tijdloze elegantie toevoegen. Met twee slaapkamers vormt deze woning de perfecte start voor jonge gezinnen of koppels op zoek naar hun eigen stadsavontuur.

Dankzij de centrale ligging bent u binnen handbereik van winkels, scholen en moeiteloos openbaar vervoer. Met de juiste visie en toewijding kunt u deze woning omtoveren tot uw ideale thuis. Neem direct contact met ons op om de talloze mogelijkheden te verkennen die deze woning te bieden heeft.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.






Neem contact op