Huis te koop

225000€

2 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11273407
Immoweb code : 11273407

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
275 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime rijwoning met tuin te Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een leuke stadswoning, voorzien van een leuke stadstuin en dat nabij het centrum van Sint-Niklaas? Zoek niet verder, want deze eigendom biedt alles wat u zoekt!

Met de centrale ligging ben je snel omringd door alle voorzieningen zoals winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, etc, waardoor genieten van al dit comfort een grote troef is! Als extra troef hebben we natuurlijk de leuke stadstuin. 

Indeling:
- GLV: we betreden de woning via de inkomhal (9m²). Verder vinden we de eetkamer (10m²) en woonkamer (12m²). Achterliggend is er een polyvalente ruimte (8m²) met toegang tot een kelder/kast (2m²) onder de trap. Via een hal hebben we toegang de badkamer(7m²) voorzien van ligbad en wastafel verwerkt in meubel en aansluiting voor wasmachine. Eveneens is er een apart toilet. Achteraan de woning vinden we de lichtrijke keuken(17m²). Uiteraard is er ook een tuin aanwezig met de woonst.
- 1steV: op de eerste verdieping hebben we de nachthal (6m²) en 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer (14m²) ligt vooraan, de tweede slaapkamer (12m²) ligt achteraan.
- 2deV: op de tweede verdieping is er een grote zolder ruimte, die dienst kan doen als slaapkamer, met een bruikbare oppervlakte van ca 19m².
Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Ben je geïnteresseerd in deze woonst met

Neem contact op