Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 11288572
Immoweb code : 11288572

Overzicht

3 slaapkamers
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
89 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklaar huis op wandelafstand van het station van Sint-

Welkom bij deze prachtige woning, perfect gelegen op wandelafstand van het station van Sint-Niklaas. Het huis is recente gerenoveerd met aandacht voor comfort en kwaliteit.

De woning verwelkomt u met een stijlvolle uitstraling en een goed EPC attest en conforme elektrische keuring wat betekent dat u kunt genieten van een energiezuinige leefomgeving.

Binnenin vindt u drie slaapkamers, perfect voor gezinnen of zij die op zoek zijn naar extra ruimte voor gasten of hobby's. De badkamer is een oase van rust met een royale inloopdouche, waardoor u kunt genieten van ontspannende momenten na een drukke dag.

De praktische keuken, ruim en goed uitgerust, staat in open verbinding met de leefruimte, waardoor een gezellige en sociale sfeer ontstaat tijdens het koken, of u nu geniet van een snelle maaltijd of een uitgebreid diner bereidt, deze keuken zal zeker aan al uw behoeften voldoen.

De woning beschikt ook over een gezellige koer, ideaal voor zomerse barbecues of gewoon om te ontspannen in de buitenlucht.

Neem contact op