Huis te koop

270000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11340863
Immoweb code : 11340863

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
114 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare rijwoning met 3 slaapkamers en tuin

Deze woning met 3 slaapkamers en tuin is net buiten de stadskern gelegen op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer met een vlotte verbinding naar zowel centrum Sint-Niklaas als E17.

Via de ruime inkomhal met hoog plafond kom je uit in de lichtrijke leefruimte (29m²) met aansluitend de recent vernieuwde open keuken.
De open keuken is o.a. uitgerust met een inductie kookplaat, een heteluchtoven, een microgolf, een ingebouwde ijskast en een xxl vaatwasser.
Verder vinden we op het gelijkvloers ook de eveneens recent verniewde badkamer terug, bestaande uit een ligbad met douchefunctie en een dubbele lavabo. Ook kan je op het gelijkvloers de geriefelijk grote berging (7m²) en het apart toilet terugvinden. Vanuit de woonruimte heeft u ook toegang tot een gezellige stadstuin met terras (49m²).
Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers (15m² & 12m²).
Via de vaste trap kan u de ruime zolderkamer (17m²) betreden, deze is voorzien van 2 veluxen met rolluiken op zonnepanelen,een airco en ingebouwde kasten.
Troeven:
- Conforme elektriciteitskeuring
- Asbestveilig
- Openbaar vervoer op wandelafstand
- Centrale ligging met een goede verbinding naar E17
- Dicht bij centrum Sint-Niklaas maar ook snel uit de stadskern
- Enkele lagere scholen op minder dan 10 minuten afstand
- Recent vernieuwd plat dak, keuken en badkamer
Interesse in deze instapklare woning te Sint-Niklaas? Neem gerust contact op via 0494 74 14 57 of [email protected]. Geen Immo aub.

Neem contact op