Huis te koop

279000€

4 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 11356030
Immoweb code : 11356030

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
190 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen woning in Sint-Niklaas met vier slaapkamer

Betreed deze charmante woning, een ruimte vol potentieel en licht, perfect gelegen in het hart van Sint-Niklaas. Met vier ruime slaapkamers en een weelderige tuin biedt deze woning een ideale basis voor een gezinsleven op maat.

Bij binnenkomst omarmt een overvloed aan daglicht u, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat. De open indeling creëert een vloeiende overgang tussen de woonruimte, eetkamer en keuken, waardoor een perfecte setting ontstaat voor ontspanning en comfort.

De keuken is voorzien van apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Vanuit de leefruimte kijkt u uit op een uitgestrekte achtertuin, waar het beste van twee werelden samenkomt: de levendigheid van de stad en de rust van de natuur.

Op de bovenverdieping biedt deze woning vier comfortabele slaapkamers, elk badend in natuurlijk licht en klaar om te worden betrokken. Hoewel enige opfrissing naar eigen smaak gewenst is, bieden de ruimtes een uitstekende basis voor het realiseren van uw droominterieur.

Gelegen in het levendige Sint-Niklaas, bevindt u zich te midden van alle benodigde voorzieningen, waaronder winkels, eetgelegenheden, scholen en recreatievoorzieningen op wandelafstand. Met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, biedt deze locatie tevens uitstekende verbindingen.

Maak gebruik van deze gelegenheid om uw stempel te drukken op deze charmante woning in het centrum van Sint-Niklaas. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Deze

Neem contact op