Huis te koop

519500€

5 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 11372646
Immoweb code : 11372646

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
419 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne open bebouwing

Deze ruime en gerenoveerde woning in Sint-Niklaas is perfect gelegen voor wie een gemakkelijke verbinding naar het stadscentrum en de E17 wil. De charmante tuin is een van de vele pluspunten van dit pand!

Bij binnenkomst word je begroet door een royale inkomhal met een gastentoilet. De lichte woonkamer biedt een mooi uitzicht op de tuin, wat zorgt voor een open en aangename sfeer. Vanuit de moderne open keuken met ingebouwde apparatuur heb je directe toegang tot het terras en de tuin. Naast de keuken bevindt zich een inpandige garage met elektrische poort en een grote bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn er vijf slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche en massagebad. Via de nachthal heb je toegang tot de zolder via een uitschuifbare trap.

De aangelegde oprit biedt plaats voor meerdere auto's. Wat betreft energie-efficiëntie, de woning is voorzien van een gasgestookte condensatieketel en 16,2 m² aan zonnepanelen.

Deze woning is absoluut een bezoek waard. Maak snel een afspraak en ontdek alles wat dit pand te bieden heeft! voor meer info www.quares.be

Neem contact op