Huis te koop

315000€ Oude prijs € 329.500

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11410233
Immoweb code : 11410233

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
171 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne, duurzame nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers

Duurzame nieuwbouwwoning op een gunstige ligging aan de stadsrand, in een recent heraangelegde straat met ruime parkeergelegenheid voor de deur. 
Ook alle verbindingswegen bereik je snel. 

De woning bevindt zich op een perceel van 171 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 168 m². 
De indeling op de gelijkvloerse verdieping bestaat uit: een ruime inkomhal, polyvalente open ruimte (geschikt als extra bergruimte, speelruimte, bureau of home office) en een apart toilet. 
Ruime lichtrijke woonkamer met volledig uitgeruste keuken, inclusief eiland en aansluitend een handige berging/wasplaats. 
Langs het groot schuifraam in de woonkamer stroomt het natuurlijk daglicht binnen en geniet je ten volle van het zicht op de gezellige tuin met aangelegd terras en het weids uitzicht op de achterliggende velden. De idyllische krulwilg in de tuin maakt het plaatje compleet. 
 
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, de badkamer (inloopdouche en dubbele wastafel) en een apart toilet. 

Op de tweede verdieping is er nog een ruime derde slaapkamer met hoog plafond tot in de nok en een ingebouwde bergruimte. 

De woning werd kwalitatief afgewerkt met gebruik van duurzame en stijlvolle materialen. 

De combinatie van goede isolatie, vloerverwarming d.m.v. een warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor een gunstig energielabel A. 
Ventilatiesysteem D en regenwaterput aanwezig. 

Deze nieuwbouwwoning is een all-in pakket: feel voor design en functiona...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op