Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11396683
Immoweb code : 11396683

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
163 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare rijwoning met zuid-west gerichte tuin

Welkom in je nieuwe thuis! Deze moderne rijwoning is instapklaar en straalt een warme, uitnodigende sfeer uit. Ideaal als starterswoning!

Eigentijds wooncomfort: Bij binnenkomst wordt je begroet door een open, lichtrijke leefruimte met grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen.

Optimale locatie: De woning ligt op slechts 5 minuten van de E17 en dicht bij winkels, supermarkten en scholen.

Buitenleven in eigen tuin: Geniet van de zuid-west gerichte tuin met terras, ideaal voor lange zomeravonden. Het tuinhuis biedt extra opbergruimte.

Praktische indeling: De woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan één een mezzanine met toegang tot de zolder. Er is een ruime bergruimte, een apart toilet in de gang, en een badkamer met douche en ruimte voor een wasmachine en droogkast.

Duurzaam en gezond wonen: Deze woning is uitgerust met zonnepanelen, wat bijdraagt aan lagere energiekosten en een milieuvriendelijke levensstijl. Bovendien is er een ventilatiesysteem van type D aanwezig, wat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in de woning.

Groene omgeving: Gelegen in een rustige, groene omgeving met veel wandelmogelijkheden en een levendige buurtgemeenschap met regelmatige initiatieven.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek deze charmante woning.

Neem contact op