Huis te koop

429000€

5 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 11398444
Immoweb code : 11398444

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
390 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige gezinswoning te koop met mooie verzichten: 3- 5...

Deze magnifieke gezinswoning (epc label B) met prachtige verzichten is gelegen in het rustige Sint-Pieterskapelle onder de kerktoren. Door haar ligging liggen vele steden op een boogscheut met de wagen of het openbaar vervoer: Oostende (20 min), Middelkerke (5 min), Gistel (5 min), Diksmuide (15 min), Nieuwpoort (10 min).  Naast ‘the views’ heeft dit huis nog meerdere troeven achter de hand. Zo ligt ze in een doodlopende straat met op het einde een leuk speeltuintje voor de kids. De woning werd reeds volledig onder handen genomen en werd de laatste 10 jaar doorlopend gerenoveerd. U beschikt over een handige inpandige garage en een leuke zonovergoten tuin.

Bekijk de videorondleiding via het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo

Via de lichtrijke inkomhall betreedt u vlot de woning, met aan uw rechterzijde reeds een eerste slaapkamer die nu gebruikt wordt als speelkamer/studiekamer voor de kinderen. U kan gebruik maken van het apart gastentoilet en onder de trap is er nog een kleine en praktische technische berging.  Vanuit de inkomhall wordt uw zicht reeds gezogen naar de lichtrijke woonkamer, de tuin en de achterliggende velden.

De woonkamer is werkelijk enorm en door de grote aluminium raampartijen in de living baadt ze in het licht. De ruimte van maar liefst 60 m2 biedt alles wat een groot gezin nodig heeft: ruime en open keuken, leuke zithoek en een plaats voor een grote eettafel. Door de grote ramen kunt u steeds genieten van uw eigen buitenruimt...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op