Huis te koop

675000€

4 slaapkamers 238 vierkante meters

Immoweb code : 11301892
Immoweb code : 11301892

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
238 vierkante meters bewoonbare ruimte
780 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige Villa aan de Rand van Colomapark

Ontdek de perfecte harmonie tussen luxe en natuur in deze adembenemende villa, gelegen naast het schilderachtige Colomapark. Met hoogwaardige afwerkingen, ruime kamers en een weelderige tuin, belichaamt deze woning het summum van comfortabel wonen.

Kenmerken:
4 Slaapkamers
Bureau en Dressing: Creëer een inspirerende werkruimte in het comfort van jouw eigen huis, compleet met een aparte dressing om jouw garderobe georganiseerd te houden.
2 Badkamers: Geniet van het gemak van twee smaakvolle badkamers, elk met hoogwaardige armaturen en elegant design.
Top Afgewerkte Keuken: Betreed een culinair paradijs in de vorm van een prachtig afgewerkte keuken, compleet met moderne apparatuur, hoogwaardige werkbladen en voldoende opbergruimte.
Grote Tuin: Stap naar buiten en laat je betoveren door de weelderige groene omgeving van de grote tuin. Perfect voor ontspanning, entertainment en het omarmen van de natuurlijke schoonheid van Colomapark.

Locatie:
Gelegen naast het idyllische Colomapark, biedt deze villa een ongeëvenaarde omgeving voor liefhebbers van rust en natuur. Toch zijn alle voordelen van het stadsleven binnen handbereik, met winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen op slechts een steenworp afstand.

Ervaar het beste van beide werelden in deze prachtige villa. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen. Dit is jouw kans om te genieten van het ultieme luxe wo

Neem contact op