Huis te koop

795000€

5 slaapkamers 328 vierkante meters

Immoweb code : 11366878
Immoweb code : 11366878

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
328 vierkante meters bewoonbare ruimte
2027 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige villa met 5 (6) slaapkamers, garage en tuin

Deze schitterende villa, gelegen te midden van weelderig groen, biedt een veelzijdige woonervaring die aan al uw behoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar een ruim gezinsverblijf, een kangoeroewoning of zelfs een woning met de mogelijkheid voor een vrij beroep, deze woning heeft het allemaal.
Bij het betreden van de villa wordt u hartelijk ontvangen in een inkomhal met een gastentoilet en vestiaire. Op de begane grond bevinden zich twee royale leefruimtes, een goed uitgeruste keuken, een bijkeuken en een knusse veranda. Daarnaast biedt dit niveau een slaapkamer met aangrenzende badkamer en een bureau.
Op de eerste verdieping vindt u vier comfortabele slaapkamers, vergezeld van een badkamer. Bovendien is er een ruime polyvalente ruimte, momenteel in gebruik als bureau, die kan worden omgezet tot twee extra slaapkamers.
De buitenruimte is eveneens indrukwekkend, met een zomerhuis, verwarmd zwembad (met warmtepomp) en tuinhuis. Bovendien beschikt de woning over een alarmsysteem. Met ruime parkeergelegenheid en garages biedt deze villa alle gemakken die u nodig heeft.
Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te vinden te midden van deze prachtige omgeving. Neem vandaag nog contact op met ERA Innova en plan een bezichtiging!

Voor meer informatie: https://www.era.be/nl/era-innova
De verstrekte informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en binden op geen enkele wijze juridisch.

Neem contact op