Huis te koop

670000€

4 slaapkamers 201 vierkante meters

Immoweb code : 11388676
Immoweb code : 11388676

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
201 vierkante meters bewoonbare ruimte
647 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen Villa in Sint-Pieters-Leeuw

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan! Deze villa is gelegen in een uiterst rustige doodlopende straat in Sint-Pieters-Leeuw. Het is schitterend gepositioneerd te midden van een groen gebied, omringd door weelderige weiden, bomen en een serene omgeving.

Bij het betreden van deze villa wordt u hartelijk ontvangen door een elegante inkomhal, met aan uw linkerkant een stijlvol bureau. Deze hal leidt naar de woonkamer met eetgedeelte, waar schitterend natuurlijk licht binnenvalt. Naast de woonkamer bevindt zich een volledig uitgeruste keuken, klaar om al uw culinaire avonturen te ondersteunen.
Op de tweede verdieping van de villa vindt u vier comfortabele slaapkamers, elk met hun eigen charme, en een volledig uitgeruste badkamer die aan al uw behoeften voldoet.

De woning biedt een volledig onderkelderd niveau en een ruime garage, evenals diverse parkeermogelijkheden. Omgeven door een prachtig aangelegde tuin, kunt u genieten van de rust en sereniteit van het buitenleven. Bovendien vindt u in de tuin een verwarmd zwembad, perfect om te ontspannen en te genieten van verfrissende duiken tijdens warme dagen.

Neem contact op