Huis te koop

279000€

3 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 11328002
Immoweb code : 11328002

Overzicht

3 slaapkamers
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
65 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met 3slpks en koer

Zoekt u een charmante eengezinswoning in het hart van Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw)? Dan is deze parel, aangeboden door ERA Innova, precies wat u zoekt! Gelegen op een steenworp afstand van alle voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke verkeersaders, biedt deze te renoveren woning een uitstekende kans om uw droomhuis te creëren.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime hal, gevolgd door een gezellige woonkamer met open keuken en een badkamer op de begane grond. De eerste verdieping herbergt twee knusse slaapkamers, terwijl de tweede verdieping een derde slaapkamer biedt, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin.Geniet van de voordelen van hoogrendementsglas, terwijl u comfortabel wordt gehouden door de pelletkachel. Buiten vindt u een sfeervolle binnenplaats.Elektriciteit niet conform.

Indeling:

Kelder
Gelijkvloers; ruime woonkamer (25m²), eetkamer (11m²), keuken (5m²), binnenplaats 
Eerste verdieping: slaapkamer 1 (14m²), slaapkamer 2 (10m²)
Tweede verdieping: slaapkamer 3 (15m²)

Voor meer informatie en om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons team via de volgende link: https://www.era.be/nl/era-innova.

Let op: de verstrekte informatie en oppervlakten zijn indicatief en zijn niet bindend. Houd er rekening mee dat er een renovatieverplichting geldt voor deze woning.

Neem contact op