Huis te koop

220000€

3 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 11095585
Immoweb code : 11095585

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
358 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning landelijk gelegen aan de rand van Stad

Deze woning is gelegen aan de rand van de stad Sint-Truiden in het landelijke Bevingen. Gelegen op een toplocatie! In 2009 werd deze woning in houtskeletbouw gebouwd. Met een energiescore van 148 kWh/m2/jaar en een energielabel B ben je voor vele jaren gerust om geen te hoge energiefacturen te betalen.
De woning presenteert nu niet zo mooi aan de buitenzijde, maar een mooie gevelsteen zoals de buren maakt van deze woning een leuke woning met tuin om gezellig te wonen in een rustige buurt. De woning is als volgt ingedeeld. Vanuit de inkomhal zijn de vertrekken naar de eerste verdieping en naar een ruime woonkamer en open keuken met veel lichtinval. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer. Vanuit de nachthal iser een vaste trap naar de zolderverdieping die perfect kan worden ingericht als hobbykamer, een extra slaapkamer,… In de woning zelf snuif je werkelijk de gezelligheid om er te wonen. Werkelijk thuiskomen.
Deze woning is gelegen dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Dichtbij het centrum, 2 km, van Sint-Truiden waar winkels, scholen en openbaar vervoer zich bevinden. De energiezuinige woning is dan ook gelegen in de buurt van de fruitboomgaarden, weilanden,… om gezellig te gaan wandelen. Wens je graag deze woning te bezichtigen, aarzel niet ons te contacteren. Kantoor 01170 29 70 - [email protected]

Neem contact op