Huis te koop

135000€

2 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 11176900
Immoweb code : 11176900

Overzicht

2 slaapkamers
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
66 vierkante meters grond

Omschrijving

Rijwoning in het centrum van Sint-Truiden

Huis te koop : Unieke renovatiekans!

Dit charmante huis heeft alles wat je nodig hebt om je innerlijke doe-het-zelver te omarmen, met veel verborgen potentieel dat wacht om te worden onthuld.
Het huis bevat :
- een hal ; een ruimte die fluister over verloren verhalen en oude herinneringen. Met een beetje liefde en een frisse verflaag kan dit gastvrije entree worden waar je altijd van hebt gedroomd.
- een keuken ; een plek waar de kastdeuren zo krom zijn dat ze lijken te fluisteren. Stel je voor : een gezellige eethoek, een nieuw fornuis en een prachtig uitzicht op de koer.
- een living ; gezellige ruimte met veel licht die plaats kan maken voor warme kleuren en comfortabele meubels. Een plek om te ontspannen, te lezen en te genieten.
- een badkamer ; een spa-ervaring die je nooit zult vergeten; denk aan marmeren tegels, een vintage wastafel en een spiegel die je glimlach reflecteert
- 2 slaapkamers : Hier kan je een rustgevende oase creëren. Verwijder de vochtuitslag, voeg zachte verlichting toe en droom weg onder een nieuw geschilderd plafond.
- een ingerichte zolder ; hier vind je een schat aan vergeten spullen! Deze ruimte kan worden omgetoverd tot een studeerkamer, een hobbyruimte of zelfs een extra slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!
- een koer : een betoverende buitenruimte waar de struiken denken dat ze in een tropisch regenwoud zijn. Denk aan een betegeld terras, bloeiende planten en een plek om te genieten van de zon.
- ee

Neem contact op