Huis te koop

345000€

3 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 11337121
Immoweb code : 11337121

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
122 vierkante meters bewoonbare ruimte
1145 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met zuidgerichte tuin!

Instapklare woning op mooi stuk perceel

Indeling: Inkomhal met toilet, woonkamer met open keuken, berging, nachthal, drie ruime slaapkamers, badkamer, terras en tuin met garage.
De woning is gelegen in een deelgemeente van Sint-Truiden en vlakbij Nieuwerkerken en Alken. Een ideale ligging voor een vlotte verbinding dankzij de expressweg naar Hasselt en andere gemeentes.
Deze woning werd gebouwd in 1995 en is goed onderhouden door de trotse eigenaars. Het is geheel instapklaar met mogelijkheden tot opfrissing van enkele ruimtes. Via de inkomhal met toilet komt u in deze gezellige woning. Verder geniet de leefruimte met open keuken van veel lichtinval en zicht op de prachtige tuin. De originele keuken dient uitstekend en heeft enkele nieuwe toestellen. Op de verdieping vinden we de drie slaapkamers en de vernieuwde badkamer. De slaapkamers zijn elk zeer ruim met een gemiddelde oppervlakte van 16m². De woning beschikt ook over een zolder, deze is ingericht als bergruimte.

Als u zich naar buiten begeeft komt u op een overdekt zonneterras van 25m² die uitgeeft op de zuidgerichte tuin. Daarnaast is er nog een garage en voldoende parkeermogelijkheden.

Extra's:
- Kindvriendelijke buurt
- Vlakbij verbindingswegen
- 12 Zonnepanelen
- Geen renovatieverplichting

Voor meer info: www.heylenvastgoed.be Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op