Huis te koop

360000€

3 slaapkamers 246 vierkante meters

Immoweb code : 11062150
Immoweb code : 11062150

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
246 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

RECENT GERENOVEERDE EN INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLKS E

In Sint-Truiden houden we halt aan de Metsterenweg ter hoogte van nummer 50 waar zich deze volledig gerenoveerde gezinswoning bevindt. De woning is gelegen op een zeer gunstige locatie op een boogscheut van het centrum van Sint-Truiden waardoor je alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ... eveneens in een mum van tijd kan bereiken. Ook de uitstekende verbinding met Tienen, Leuven en Brussel is het vermelden waard.
Het geheel werd in 2018 volledig gerenoveerd. Iedere ruimte werd in een nieuw jasje gestoken en alles werd aangepast aan het huidige comfort.
In totaliteit is er circa 246m² aan bewoonbare oppervlakte. Je komt binnen in de aparte ruime inkomhal, die u toegang verleent tot alle vertrekken. De living, de eetkamer en de open keuken vloeien mooi in elkaar over.
De open keuken werd volledig geïnstalleerd en beschikt over alle toestellen. Op het gelijkvloers kan men nog een berging terugvinden waar de aansluiting voor wasmachine is voorzien alsook de badkamer.
Op het verdiep bevinden zich de drie slaapkamers en een extra toiletruimte.
Grote troef aan dit pand is de inpandige garage.
Als kers op de taart werd deze woning voorzien van 13 zonnepanelen (4000Kwh).
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak via het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn v

Neem contact op