Huis te koop

199000€

243 vierkante meters

Immoweb code : 11089474
Immoweb code : 11089474

Overzicht

243 vierkante meters bewoonbare ruimte
600 vierkante meters grond

Omschrijving

In het rustige dorpje Smetlede, gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen, bevindt zich een prachtig stuk grond Lot 4 met een perceeloppervlakte van 600 m² vierkante meter. Dit perceel biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een open bebouwing, waarbij de bewoonbare oppervlakte 243 m² op het gelijkvloers en 135 m² op de eerste verdieping bedraagt.

De ruime oppervlakte van het perceel geeft de toekomstige eigenaar de vrijheid om een droomhuis van maar liefst 243 m² te bouwen met voldoende ruimte voor een mooie tuin, een oprit en eventueel zelfs een garage. Open bebouwing biedt het voordeel van veel lichtinval en een gevoel van ruimtelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen ervoor dat de woning perfect kan worden afgestemd op de wensen en behoeften van de eigenaar.

Verkoopbaarheidsattest en bouwvoorschriften zijn beschikbaar en kunnen aangevraagd worden.

Smetlede is een gezellig dorp met een landelijke sfeer en een hechte gemeenschap. De ligging van het perceel zorgt voor een ideale combinatie van rust en bereikbaarheid. Met de nabijheid van verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Bovendien is de ligging ook gunstig voor wie regelmatig naar de omliggende steden zoals Aalst, Gent of Brussel moet pendelen.

Voor vragen of inlichtingen nodigen wij u graag uit op ons kantoor te Smetlede.
[email protected] - 0474/76 45 11

Neem contact op