Huis te koop

299000€

2 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11168970
Immoweb code : 11168970

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
431 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare open bebouwing te Smetlede

In het landelijke Smetlede, bieden wij u deze instapklare open bebouwing aan. De woning is recent deels gerenoveerd geweest, maar kan nog verder afgewerkt worden naar wens.

Binnenkomen doen we in de inkomhal met gastentoilet. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met een kookplaat op gas, vaatwasser en oven. Aan de rechterzijde van de inkomhal zijn er twee ruime slaapkamers, waarvan één momenteel dienst doet als dressing. De tweede slaapkamer is voorzien van een mezzanine en kan daarbij ook nog makkelijk opgesplitst worden in twee slaapkamers.

Verder is er nog een badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Daarnaast is er nog een wasplaats en verder te renoveren berging aanwezig.

Momenteel bevindt alles zich op het gelijkvloers, mits het plaatsen van een vaste trap, kan de zolder ook dienst doen als extra verdieping.

Buiten is er een onderhoudsvriendelijke tuin aanwezig en nog een extra bergruimte.

Als extra troef is er een oprit aanwezig, die voldoende plaats biedt voor het parkeren van personenauto's.

Door de landelijke ligging van de woning heeft men verschillende wandel en fietsroutes in de nabije omgeving. Ook heeft men een bushalte, een lagere school en verschillende winkels in de nabije omgeving. Daarnaast zijn invalswegen naar Gent, Brussel en Aalst vlot bereikbaar.

Kortom, deze woning biedt tal van mogelijkheden. Benieuwd naar deze woning? Maak snel jouw afspraak via www.albert.immo of telefonis

Neem contact op