Huis te koop

175000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11388060
Immoweb code : 11388060

Overzicht

2 slaapkamers

Omschrijving

Nieuwbouwchalet nabij Durbuy

Glooiende heuvels, spectaculaire vergezichten, bossen waar je gemakkelijk in kan verdwalen en charmante architectuur. Het decor van vele mooie jeugdherinneringen waar mensen graag naar blijven terugkeren. Toeristische gebieden hebben doorgaans een hoogseizoen, maar de Ardennen is één van die zeldzame plekken die het hele jaar door toeristen aantrekt.

Diezelfde charme vind je ook in Village Les Bois d’Ourthe. Ondanks de rustige ligging, is het park goed bereikbaar met de wagen. Hier kies je zelf wanneer je de drukte opzoekt.

- 2 à 3 slaapkamers
- Ruim terras
- Keuken en badkamer geïnstalleerd
- SchilderklaarAls je op zoek bent naar rust, ben je op het park helemaal op je plek. Laat de wagen staan, trek je wandelschoenen aan en vertrek vanaf je chalet voor een verkwikkende wandeling in de omliggende bossen. Met ecologische en duurzame materialen helpen we al de natuurpracht van de Ardennen in stand te houden. Bovendien zorgen ze voor heerlijke verkoeling in de zomer en behaaglijke warmte in de winter. Wat ook niet onbelangrijk is voor een tweede verblijf, is dat die materialen bijzonder weinig onderhoud vragen. Het is dus niet nodig om ieder jaar een weekend uit te trekken om ze te schuren en te behandelen. Gebruik je kostbare tijd liever om te genieten.

Neem contact op