Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 9827335
Immoweb code : 9827335

Overzicht

3 slaapkamers
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
196 vierkante meters grond

Omschrijving

Te Koop: Vrijstaande woning vlakbij Hulst (NL)

Deze woning is gelegen in Hulst (NL)
Op loopafstand van het centrum van vestingstad Hulst, met prachtig uitzicht op de Vest, mogen wij u deze ruime vrijstaande woning aanbieden. De woning heeft 3 slaapkamers, een open keuken en een zonnige tuin, gelegen op het zuiden.

Indeling;
Begane grond
Entree in de hal met meterkast (6 groepen), toilet met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime, lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft u direct uitzicht op de Vest. Eenvoudige keuken, in hoekopstelling, voorzien van 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap en spoelbak. Bijkeuken met wastafel en inbouwkast. Hier vindt u tevens de aansluitingen voor wasmachine en droger.1e Verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers, waarvan 1 ruime slaapkamer, 1 middelgrote slaapkamer en 1 master slaapkamer. Badkamer met ruime douche, wastafel en toilet.
2e Verdieping
Bergzolder, te bereiken via vlizotrap.
Hier staat ook de de CV-opstelling treft (Nefit Topline, 2011).
Buiten
Verzorgde achtertuin, voorzien van een terras, gras en diverse bloemen- en plantenborders. Vrijstaande houten berging; ideaal voor het stallen van fietsen of het opbergen van tuingereedschap. Carport, welke plaats biedt aan 1 auto.

Meer informatie via [email protected] +32470309384

Neem contact op