Huis te koop

695000€

2 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11102220
Immoweb code : 11102220

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
860 vierkante meters grond

Omschrijving

woning

Historisch vastgoed in het centrum van Stabroek. Het uitzonderlijke pand bestaat uit drie gebouwen, een voortuin, een achtertuin en een grote parkeerplaats. Het hoofdgebouw is het oudste huis van Stabroek, gebouwd in 1656! Deze sublieme woning onderging in 2015 een ingrijpende totaalrenovatie, waarbij de authenticiteit van het huis in ere werd hersteld. De indrukwekkende woning dient momenteel als showroom voor de bijzondere keukenzaak Eiken Project.

Gelijkvloers:
Een inkomhal met een authentieke terracotta vloer leidt naar een mooie en rustieke trap (400 jaar oud).
Aan de rechterkant bevindt zich de leefruimte met open haard. De hoogte en de grote ramen garanderen dat u hier zowel in de winter als in de zomer volop geniet van natuurlijk daglicht. Vanuit hier gaat u via een eiken trapje naar een gezellige opkamer met schuine plafonds.
Aan de linkerkant van de inkomhal bevindt zich de living. De brede eiken vloerdelen, de riante tegelkachel en de eiken bibliotheekkast zorgen voor een warme en luxueuze sfeer.
Vanuit deze ruimte gaat u via een trap naar de grote leefkeuken, met massief eiken keukenkasten, hoogwaardige Miele apparaten en een AGA fornuis.
Verder is er een gerenoveerde badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Daarnaast bevindt zich een extra toilet en een binnenkoer. Tegenover de inkomhal komt u via een bijkeuken in de tuin en in de gezellige wijnkelder.

Voor verdere informatie: www.allure-re.com.

Neem contact op