Huis te koop

339000€

5 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11139345
Immoweb code : 11139345

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
373 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met studio

Deze ruime, gunstig gelegen woning beschikt over 209m² bewoonbare oppervlakte (waarde volgens EPC) en bevindt zich op een terrein van 3a 73ca, nabij het gezellige centrum van Steenokkerzeel. Het pand beschikt over 4 slaapkamers en de ruime zolder biedt de mogelijkheid om nog 2 extra slaapkamers in te richten. Door het overschot aan ruimte, een aanpalende studio van 63m² en de vrijheid tot verdere afwerking, leent de woning zich perfect tot een indeling als kangoeroewoning (waarbij twee wooneenheden zich onder één dak bevinden). Enkele ruimtes kunnen nog gemoderniseerd worden om aan het hedendaags wooncomfort tegemoet te komen. Op de binnenplaats kunt u genieten van de gezonde buitenlucht en het zonnetje in warmere maanden.

In de nabije omgeving vindt u verschillende winkels, alsook horeca en recreatiemogelijkheden. Het prachtige Kasteel ‘Ter Ham’ en de vrije basisschool bevinden zich op slechts een kilometer wandelafstand. Verder is er wekelijks een gezellige zondagsmarkt met verse producten.

Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A.
Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.
Er is een goede verbinding naar Leuven en Brussel met het openbaar vervoer.
Vlot woon-werkverkeer verzekerd dankzij de nabijheid van de Haachtsesteenweg en de E19.
Gelegen in woongebied. Geen voorkooprecht van toepassing. Geen stedenbouwkundige noch verkavelingsvergunning (geacht vergund te zijn). Geen dagvaarding uitgereikt. Renovatieverplichting vereist binnen 5 jaar na akte (naar ene…

Neem contact op