Huis te koop

475000€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 10223582
Immoweb code : 10223582

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
658 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning in Heikant NL vlakbij Belgische grens

Deze woning is gelegen in Heikant(NL)
Bent u op zoek naar een vrijstaande woning op een rustige en landelijke locatie in Heikant? Dan is dit wellicht u nieuwe t(h)uis. De woning ligt in een groene omgeving, heeft 3 slaapkamers en een ruime zolder en maar liefst 2 garages, waarvan één inpandig. De af te sluiten overkapping, welke aangebouwd is aan de woning, zorgt ervoor dat het ten alle tijde heerlijk genieten is in de tuin.

Indeling;
Begane grond
Ruime en gezellige woonkamer dichte woonkeuken, in hoekopstelling.
3 Slaapkamers, waarvan 1 ruim, 1 middelgroot en 1 compact. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaat vloer en elektrische rolluiken.Nette badkamer met inloopdouche, dubbel wastafel met meubel, extra opbergmeubel en 2e toilet.
Zolder
Grote zolder (verwarmd), bereikbaar middels vlizotrap in de garage. De zolder kan perfect worden gebruikt als slaap- en/of speelzolder en is daarnaast ook zeer geschikt als hobbyruimte. Ook is er veel bergruimte in de knieschotten.

Bergzolder
Extra bergzolder. Ideaal voor het opbergen van dozen met bijvoorbeeld kerstspullen.

Buiten
Heerlijke tuin rondom. De tuin is grotendeels voorzien van terras, gras en grind, met daarnaast een aantal bloem- en plantenborders. Rechts naast de woning staat een tweede vrijstaande garage met kantelpoort.

Neem contact op