Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 243 vierkante meters

Immoweb code : 11120610
Immoweb code : 11120610

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
243 vierkante meters bewoonbare ruimte
547 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing (lot 3) van residentie Kemzekestraat te K

Deze unieke halfopen bebouwing, BEN (Bijna-energieneutraal), maakt deel uit van het project Kemzekestraat gelegen te Kemzeke met 4 wooneenheden. We hebben het over de linkse halfopen bebouwing. U beschikt over een terras met ruime tuin en uitzicht op het groen.

De indeling van het pand is als volgt: U betreedt de woning via de inkomhal met apart toilet en vestiaire mogelijkheden. Een bureau ruimte voorzien aan de voorzijde van de woning. Verder door komt u terecht in de living, eetkamer, ontbijthoek en keuken met veel lichtinval en prachtig uitzicht op het achterliggend groen. Aanpalend aan de keuken is er een ruime berging die ook toegang verleent tot de garage.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer voorzien.
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping met daar de vierde slaapkamer, een technische ruimte, een zolderruimte en een apart toilet.

Deze woning dient nog opgericht te worden, u kan dus nog steeds alle keuzes zelf maken.

Nog enkele troeven van deze halfopen bebouwing: Vloerverwarming met lucht/water warmtepomp, een laag energiepeil conform de geldende normen. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen & lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.

Neem contact op